6 champignons (in kwartjes gesneden)
4 rode chilli pepers (fijngestampt in mortier)
1 paprika (rood/groen in stukjes gesneden)
handje sperziebonen
halve eetlepel knoflook
300 gram kipfilet (in stukjes gesneden)
handjevol kra prao bladeren (= thaise basilicum)
Knorr Aroma Seasoning
Oestersaus
Sojasaus
Palmsuiker
Giet wat olie in een wok en verhit
Voeg de knoflook toe
Voeg de kipfilet toe en roerbak tot deze net gaar begint te worden
Voeg de sperziebonen toe en wacht een halve minuut
Scheutje water erbij en wacht een halve minuut
Voeg de champignons toe
Voeg de paprika toe
Voeg de chilli pepers toe
Roerbak nu 2 tot 3 minuten
Voeg 2 eetlepels oestersaus toe
Voeg 1 eetlepel sojasaus toe
Voeg 2 theelepels palmsuiker toe
Voeg 1 theelepel Knorr Aroma Seasoning poeder toe
Voeg wederom een scheutje water toe
Nog heel even roerbakken
Klaar!