Pad Thai Koong / Pad Thai Kai



Opmerking:

Dit gerecht kan ook met kipfilet (in stukjes gesneden) bereid worden in plaats van garnalen



Ingredienten



Bereiding

  1. Laat de rijst noodles minimaal 30 minuten weken in lauw water

  2. Rooster de pinda's in een wok

  3. Stamp de geroosterde pinda's fijn en doe ze in een bakje

  4. Doe een dun laagje olie in een wokpan en verhit op hoog vuur

  5. Voeg de knoflook toe en roerbak een aantal seconden

  6. Voeg de garnalen toe en roerbak tot deze een lichte kleur beginnen te krijgen

  7. Voeg nu de noodles toe en roerbak tot deze zacht beginnen te worden

  8. Schep de noodles naar 1 kant en voeg de 2 eieren toe in het lege gedeelte

  9. Laat eventjes bakken en roerbak dan het ei door de noodles

  10. Voeg nu de tauge toe en roerbak een minuut

  11. Voeg de Concentrate Cooking Tamarand toe

  12. Voeg de soya saus toe

  13. Voeg de palmsuiker toe

  14. Voeg 1/3 van het bakje fijngestampte pinda's toe

  15. Voeg de gedroogde chilli vlokken toe

  16. Voeg de Knorr Aroma Seasoning toe

  17. Even goed roerbakken

  18. Klaar!



Doe het gerecht op een bord en voeg nu naar persoonlijke smaak nog toe: