6x chilli peper (in stukjes gesneden)
8x limoen blad (zie speciale procedure)
3x grote groene Cayenne peper (in dunne plakjes gesneden)
400g kipfilet (in kleine stukjes gesneden)
1 blikje 400ml cocosmelk (for cooking)
1 eetlepel Panang Curry Paste
½ eetlepel Palmsuiker
1 theelepel Knorr Aroma Seasoning poeder
½ eetlepel vissaus (optioneel, eerst proeven!)
Leg de bladeren op elkaar
Rol de bladeren op in de lengte richting
Snij nu hele dunne plakjes van de opgerolde bladeren
Verhit een wokpan
Giet de helft van het blijkje kokosmelk in de wokpan
Voeg de stukjes kipfilet toe en roerbak een minuut in de kokende kokosmelk
Voeg de rest van het blikje kokosmelk toe en roerbak tot de kip netaan gaar begint te worden
Voeg de Panang Curry Paste toe
Voeg de chilli pepers toe
Voeg de stukjes limoenblad toe
Voeg de palmsuiker toe
Voeg de Knorr Arom Seasoning toe
Proeven! Indien nodig nog de vissaus toevoegen
Roerbak nog een minuut
Klaar!